Hey! Mijn naam is Elles en ik ben na een lange tijd sociaal raadsvrouw te zijn geweest voor de Hoeksche Waard, me gaan richten op de jongeren in deze omgeving. Niet weg te slaan dus 😉

Sinds juli 2018 ben ik jongerenwerker en werkzaam in Korendijk. Vanaf eind 2020 ben ik werkzaam in de gemeente Cromstrijen, Zuid-Beijerland, Westmaas, Mijnsheerenland en Heinenoord.

Ik richt me ook op het ambulanten wat wil zeggen dat ik vaak op straat te vinden ben om toch met jullie in contact te komen. Ik praat namelijk graag met jongeren over wat hen bezig houdt, wie ze zijn en wat ze leuk vinden om te doen.Het ontdekken van eigen mogelijkheden, het “dit ben ik,”  “dit wil ik” zijn dingen die me ontzettend boeien en laat ik nou een kei zijn in luisteren en uitvinden om dit boven water te krijgen en je hierbij te ondersteunen. Soms met gebruik van een goeie dosis humor.

Natuurlijk heb ik zelf ook wat te vertellen en gezien van de wereld, omdat ik houd van eeeelllenlange roadtrips. Dus voel je vrij om me aan m’n ‘jassie’ te trekken voor wat dan ook!

Oh ja je kunt me vinden op insta: jhw_elles!

See yah!