DJ workshop Orion

  • wo 25 nov 14:00 - 16:00
  • Orion, Srijenseweg 120 in 's-Gravendeel
  • entree 2 euro (voor 3 workshops)

Woensdag 25 november geeft SIRENE de tweede DJ workshop in Orion. De workshop bestaat uit 2 middagen, waarbij het laatste uur van deze workshop in het teken staat van je geleerde skillz tonen! Deze middag staat in het teken staat van je geleerde skillz tonen! De DJ’s die kans willen maken om een half uur te mogen draaien tijdens het kerstgala in Orion, mogen hun skills tonen voor de camera. Van elke DJ wordt een promotievideo gemaakt waarop ze kunnen laten horen en zien wat ze geleerd hebben.

De video’s worden via onze kanalen gedeeld (YouTube, Facebook en instagram). De DJ met de meeste likes wint en mag tijdens het kerstgala (19 december) in Orion een half uur draaien!

Het maakt niet uit of je nog nooit gedraaid hebt of al enige ervaring hebt, iemand kan mee doen! Heb je eigen muziek die je wilt mixen, neem dat dan mee op een USB of CD. Mee doen aan de workshops kost 2 euro voor alle drie de middagen.

Lijkt het je leuk om meer te leren over het draaien of wil je gewoon graag een kans maken om te draaien op het kerstgala? Geef je dan op via info@jongbinnenaas.nl of bel naar 088-7308967.