Auto te Water [geannuleerd]

  • ma 28 aug 18:00 - 21:30
  • Recreatieoord Binnenmaas, Mijnsheerenland
  • entree Experience 45 euro en volledige training 95 euro

Weet u wat u moet doen als uw auto te water raakt?

U heeft vast een veiligheidshamer in de auto. Onder handbereik hopen we. En theoretisch weet u misschien ook wat u ermee moet doen als u met uw auto in het water terecht komt. Maar wat doet u echt als dat gebeurt? Hoe gaat u om met de paniek die dan ontstaat, bij u, maar ook bij uw inzittenden? Dat is bijna niet te voorspellen. Maar onder begeleiding trainen wat u moet doen en ervaren wat er gebeurt als uw auto te water raakt, helpt enorm.

Omdat we in een waterrijk gebied wonen en we graag bijdragen aan de veiligheid van de inwoners van de Hoeksche Waard, biedt Welzijn Hoeksche Waard in samenwerking met de stichting Auto te Water op maandag 28 augustus een Experience en training aan op recreatieoord Binnenmaas, om dit te oefenen. En dat kan al vanaf 10 jaar, dus ouder en kind kunnen samen deelnemen.

De Experience (€ 45,- p.p.) duurt 1,5 uur en bevat theoretische uitleg en 2 tot 3 maal een te water lating. De volledige training (€ 95,- p.p.) duurt 3 uur. Tijdens de training wordt dieper ingegaan op de theorie, wordt aandacht besteed aan EHBO, reanimatie, het redden van een drenkeling en er wordt 4 tot 5 keer te water gegaan.

Wilt u zich ook zekerder voelen in uw auto? U kunt zich meteen inschrijven op www.autotewater.nl. Wilt u meer weten, neem dan contact op met Holland Dijksman, 088 – 7308967, of mail cf@welzijnhoekschewaard.nl.