Banenmarkt voor jongeren

  • di 21 jun 19:00 - 20:30
  • Orion, 's-Gravendeel
  • entree Gratis

Dinsdag 21 juni organiseert het jongerenwerk een banenmarkt in het jongerencentrum van Oud-Beijerland en ’s-Gravendeel een banenmarkt. Deze avond is bedoeld om je te helpen bij het vinden van werk. Denk aan bijvoorbeeld een bijbaan, vakantiebaan, invalkracht, etc. Er zijn twee uitzendbureaus aanwezig die je gaan helpen met het vinden van passend en leuk werk. Daarnaast is de vrijwilligerscentra aanwezig voor eventueel vrijwilligerswerk, maar ook als je hulp nodig hebt bij het solliciteren.

Bij Frits
De banenmarkt bij Frits wordt georganiseerd voor jongeren afkomstig uit de Oud-Beijerland en omgeving (Heinenoord, Mijnsheerenland, Westmaas). Dit jongerencentrum is te vinden aan de Steenenstraat 24 in Oud-Beijerland.

Orion
Jongeren uit ‘s-Gravendeel en omgeving (Puttershoek, Maasdam, Strijen) zijn van harte welkom in Orion. Dit jongerencentrum is te vinden aan de Strijenseweg 120 in ‘s-Gravendeel.

De banenmarkt is gratis te bezoeken en wij zorgen voor koffie en thee. Vanaf 19:00 is er een inloop en kan je informeren naar de mogelijkheden. De avond duurt tot ongeveer 20:30. Voor vragen kan er contact opgenomen worden met 088-7308960.