Bumpball Toernooi

  • za 03 dec 19:00 - 23:00
  • Sportzaal de Oosterse Gorzen, Diepenhorstsingel 2, Oud-Beijerland
  • entree 10 euro

Bumpball toernooi in de Oosterse Gorzen !!!

Denk jij dat je goed kan voetballen? Probeer het dan eens met een grote luchtbal om je bovenlichaam heen. Laat hier zien dat je goed uit de voeten kan terwijl je omver gebeukt kan worden door een van je tegenstanders.

Jong-Beijerland organiseert een nieuwe editie van het Bumpball toernooi. Aangezien deze activiteit zeer gewenst is onder de jeugd, heeft Jong-Beijerland besloten omdit jaar weer af te sluiten met een leuke en sportieve activiteit. Dit toernooi zal plaats vinden in sportzaal de Oosterse Gorzen aan de diepenhorstsingel 2 te Oud-Beijerland.

Dit toernooi zal plaatsvinden op zaterdag 3 december van 19:00 uur tot 23:00 uur. De toegestane leeftijd betreft jongeren tussen de 12 tot en met 23 jaar.

Dit event zal een toernooivorm zijn waarin deelnemers hun eigen team van maximaal 4 personen samen kunnen stellen(exclusief wisselspelers). Laat zien dat jou team te sterk is voor de andere teams in Oud-Beijerland.

Deelnemersbijdrage aan deze activiteit zullen 10,00 euro per team. Verder zal er is voldoende begeleiding aanwezig.

Heeft u hierover vragen of ideeën, dan kunt u contact opnemen met Jong-Beijerland en vragen naar 1 van de jongerenwerkers (088-7308961). Locatie: JC Bij Frits, Steenenstraat 24 (achterzijde Lindenhoeve).