Bumpball

  • za 30 jul 15:00 - 22:00
  • De oude Tol, Oud-Beijerland
  • entree 8,50 euro

Bumpball event op de Oude Tol !!!

Na het succes van de vorige edities van onze bumpball activiteiten, waarin de jeugd zich in grote luchtballen hijst om een potje te kunnen voetballen, heeft Jong-Beijerland besloten om een nieuwe editie van deze activiteit te organiseren op het voetbalveld op de Oude Tol.

Denk jij dat je goed kan voetballen? Probeer het dan eens met een grote luchtbal om je bovenlichaam heen. Laat hier zien dat je goed uit de voeten kan terwijl je omver gebeukt kan worden door een van je tegenstanders

Op zaterdag 30 juli van 15:00 uur tot 22:00 uur, organiseert Jong-Beijerland, het projectenbureau van Welzijn Hoeksche Waard een leuk bumpball toernooi. De toegestane leeftijd betreft jongeren tussen de 12 tot en met 23 jaar.

Dit event zal een toernooivorm zijn waarin deelnemers hun eigen team van maximaal 5 personen samen kunnen stellen. Laat zien dat jou team te sterk is voor de andere teams in Oud-Beijerland.

Naast deze te gekke activiteit zal een van onze DJ’s leuke platen draaien op dit voetbalveld. Ook gaat dit allen gepaard met een lekkere barbecue.

Deelnemersbijdrage aan deze activiteit zullen 8,50 euro bedragen. Dit is inclusief de barbecue! Aan het einde van de avond zal een prijsuitreiking plaatsvinden voor de winnaars. Er is voldoende begeleiding aanwezig.

Heeft u hierover vragen of ideeën, dan kunt u contact opnemen met Jong-Beijerland en vragen naar 1 van de jongerenwerkers (088-7308961). Locatie: JC Bij Frits, Steenenstraat 24 (achterzijde Lindenhoeve).