Crazy Run

  • za 25 apr 16:00 - 22:15
  • Randweg 29, Oud-Beijerland
  • entree 2 euro

Heb jij wel eens van een mud run gehoord waar je niet aan mee kunt doen omdat je te jong/oud of niet in staat om kilometer door de modder te rennen? Doe dan mee aan deze uitdagende activiteit waarbij de deelnemers verkleed in een gek pak een obstakel parcours uit moeten rennen in verschillende heats. Deze activiteit is alleen voor de echte waaghalzen die niet bang zijn voor een beetje water of een stapel hooibalen! Ren dus de snelste tijd en probeer een plekje in de finales te behalen!

De verschillende heats zijn verdeeld per leeftijdscategorie dus er zal een eerlijke competitie zijn. Ook is er de ruimte om dit parcours te berennen tegenover je vader of moeder die je dolgraag wilt verslaan! Uiteraard wordt deze dag feestelijk gemaakt met een mogelijkheid tot het nuttig van een hapje en een drankje. Muziek wordt verzorgd door een leuke DJ.

Niet alleen jongeren van 12 tot en met 23 jaar zijn welkom, maar ook sportieve ouders die een uitdagende activiteit samen met hun kind willen doen.

Dus ben jij sportief genoeg en lijkt het jouw leuk om dit samen met vrienden of familie te doen? Schijf je dan in info@jongbeijerland.nl, in Jongerencentrum Bij Frits of schrijf je ter plekke in.

De Crazy run wordt in samenwerking met FCC de Spuicrossers georganiseerd.