Girlzzz fotoshoot editie

  • zo 27 nov 14.00 - 17.00 uur
  • JC de Klep
  • entree 8 euro

Girlzzz- Fotoshoot in Strijen.

Op zondag 27 november a.s. organiseert Jong Strijen van Welzijn Hoeksche Waard een foto-shoot speciaal voor meiden. De foto-shoot wordt gehouden in jongerencentrum de Klep aan de Sportlaan 11 in Strijen. De activiteit start om 14.00 uur en zal tot ongeveer 17.00 uur duren.

Er is een professionele fotograaf, Mary Romeijn van Briljant Images, aanwezig evenals een kapster Monica Koopmans van Haarlokaal, beide uit Strijen. Natuurlijk word er ook gezorgd voor een mooie make-up. En zullen er vele vrijwilligers helpen deze middag om de meiden te laten stralen.

Aan alles is gedacht. Hapje en een drankje erbij en samen met een muziekje zal het een heerlijke en vooral gezellige zondagmiddag worden. Voor alle meiden vanaf groep 7. De kosten zijn 8 euro euro per persoon. Graag van te voren aanmelden. Aanmelden kan t/m 22 november. Let op er kunnen een maximaal aantal deelnemers deelnemen.

Voor meer informatie en aanmelding jonghoekschewaard.dev.slik.eu of mail naar info@jongstrijen of bel naar Welzijn Hoeksche Waard 088-7308960. In de aanmelding graag naam, telefoonnummer en geb. datum vermelden.