Griezelige spooktocht

  • za 31 okt 20.00 - 24.00 uur
  • JC de Klep, Strijen
  • entree 3 euro incl consumptie

Ontrafel jij het mysterie?! Ga samen met je vrienden op pad en ontmoet op jullie tocht allerlei vreemde, rare en soms ook beetje enge figuren die jullie wellicht weer verder kunnen helpen en je aanwijzingen geven.

Je gaat niet alleen op pad, maar in groepjes onderverdeeld in leeftijdscategorieën. De tocht en de figuren zullen ook worden aangepast op leeftijd. Maar is zeker niet bedoeld voor bange types! Desgewenst mag/kan een ouder/ verzorger (18+) aansluiten voor de begeleiding.  Je mag verkleed meedoen en een lampion of klein zaklampje oid mee nemen, het hoeft niet!

Voor iedereen vanaf 9 jaar en ouder!

De jongste kinderen starten als eerste en zullen dus ook eerder terug zijn. De tocht duurt ongeveer 1 tot max 1,5 uur, schatten wij in. De tocht begint en eindigt bij de Klep. Afhankelijk van het aantal deelnemers kan deze activiteit dan voor de oudste deelnemers tot uiterlijk 24.00 uur duren. Hierover kunnen wij op de avond zelf een betere inschatting geven.

Wij nog op zoek naar vrijwilligers voor deze activiteit; chauffeurs en figuranten. Opgeven hiervoor kan ook via info@jongstrijen.nl