Inpakactie Question

  • vr 25 nov 19:30 - 21:30
  • Question, Laan van Westmolen 119 in Mijnsheerenland

In Mijnsheerenland zit het jongerencentrum Question gevestigd. Deze locatie komt begin 2018 te vervallen en we zijn hiervoor opzoek naar een vervangende ruimte. Om in de tussentijd niet stil te zitten hebben een groep enthousiaste jongeren in samenwerking met het jongerenwerk van Welzijn Hoeksche Waard een actie bedacht.

Sinterklaas is weer in het land en dat betekend een berg cadeaus voor: in de schoen, collega’s, familieleden, pakjesavond, etc. Het vinden van leuke cadeaus is al een hele opgave, maar dan komt ook het inpakken nog om de hoek kijken. Daarom willen wij u helpen om de feestdagen wat makkelijker en leuker te maken.

Op donderdag 24 november starten we met onze inpakservice. U kunt uw cadeaus op donderdag en vrijdag tussen 19:30 en 21:30 brengen. Indien u inpakpapier mee geeft zullen we alleen een kleine vergoeding rekenen voor het inpakken. Mocht u geen papier hebben, dan rekenen wij €1,- per rol. Wij rekenen per cadeau €0,25 en hebben een actie tarief van €2,00 voor 10 cadeaus en €4,00 voor 20 cadeaus.

Om het overzichtelijk te houden willen we u wel vragen uw cadeaus te verzamelen in kratten, zakken en/of tassen te doen met daarop uw naam. Mochten de pakjes voor iemand persoonlijk zijn, dan ontvangen we graag de naam bij het cadeau.

De ingepakte cadeaus kunt u op de vrijdag in dezelfde week vanaf 22:00 ophalen. Indien het rustig is kunt u ook in het jongerencentrum wachten terwijl uw cadeaus worden ingepakt.

Het adres van Question is: Laan van Westmolen 119, 3171BJ Mijnsheerenland. Voor eventuele vragen kunt u contact opnemen met het jongerenwerk van Welzijn Hoeksche Waard via info@jongbinnenmaas.nl of 088-7308967.