Klep Those Hands – de Klep

  • za 11 feb 20.00 uur zaal open
  • JC de Klep, Sportlaan 11 te Strijen
  • entree 4 euro

Klep Those Hands is de bandavond van jongerencentrum de Klep in Strijen. Een team van enthousiaste vrijwilligers hebben de bandavond Klep Those Hands in het leven geroepen. Beginnende bands krijgen zo de kans om op te treden voor (lokaal) publiek. Ook deze editie staan er weer drie bands op het programma, namelijk: Here Today, Stiknaats en Speakerpunch.

Deze avond wordt georganiseerd voor iedereen die zin heeft om te genieten van live muziek. Legitimatie is verplicht. Alcohol en drugs is op en rond het terrein van de Klep niet toegestaan. Voor degene die nog niet bekend zijn met jongerencentrum ‘’de Klep’’, het jongerencentrum is gelegen op Sportlaan 11 te Strijen. De deuren gaan om 20:00 open en de entree voor deze avond bedraagt € 4,- (er kan alleen met contant geld betaald worden).

Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes, volg ons dan op Facebook: Jong Hoeksche Waard of Instagram en Twitter: Jong_HW. Voor meer informatie kan je contact opnemen via info@jongstrijen.nl of via 088-730 89 67.