Kokkerel – aardappelen en uien (afgelast)

  • wo 12 jul 14:00 - 16:00
  • Joeno, Tienvoet 2a in Heinenoord
  • entree 7,50 euro

Vanwege te weinig aanmeldingen is de Kokkerel middag op woensdag 12 juli geannuleerd.

Woensdag 12 juli organiseert Welzijn Hoeksche Waard in samenwerking met restaurant ’t Land van Wale en landbouwbedrijf H.K. Biesheuvel de vierde editie van Kokkerel! Samen met deze lokale leverancier organiseren we een middag in het teken van aardappelen en uien.

Om 14:00 verzamelen we jongerencentrum Joeno, Tienvoet 2a in Heinenoord. We gaan als eerst kijken hoe de producten groeien. Daarna lopen we richting de boerderij waar we een rondleiding krijgen en gaan kijken bij de opslag en machines. Uiteraard gaan jullie ook weer iets lekker maken van de producten. Om 16:00 is de middag afgelopen.

Deelname aan de Kokkerel kost 7,50 (dit is inclusief het materiaal en siroop). Inschrijven is verplicht en kan tot vrijdag 7 juli! Stuur een mail naar info@jongbinnenmaas.nl met daarin de voor- en achternaam van de deelnemer en de leeftijd. Mocht uw kind een dieet/allergie hebben dan horen wij dat ook graag. Er is beperkt plek, dus geef je snel op. Betalen kan alleen tijdens de middag contant gedaan worden. Voor vragen kunt u contact opnemen via 088-7308967

Deelname is op eigen risico.