Kokkerel – aardbei

  • wo 14 jun 14:00 - 16:00
  • Van Herk Fruit, Westdijk 54a in Heinenoord
  • entree 7,50

Woensdag 14 juni organiseert Welzijn Hoeksche Waard in samenwerking met restaurant ’t Land van Wale en van Herk Fruit de derde editie van Kokkerel! Samen met deze lokale leverancier organiseren we een middag in het teken van aardbeien.

Om 14:00 verzamelen we bij van Herk Fruit aan de Westdijk nummer 54 te Heinenoord. We beginnen met een rondleiding en krijgen uitleg over het telen van aardbeien. Na de tour gaan we aan de slag met het maken van een overheerlijk gerecht waarin we verse aardbeien gaan verwerken. Aangezien aardbeien erg teer zijn, zijn we opzoek naar ouders die mee willen helpen. Mocht u mee willen, dan horen we dat graag!

Deelname aan de Kokkerel kost 7,50 (dit is inclusief het materiaal en siroop). Inschrijven is verplicht en kan tot 8 juni! Stuur een mail naar info@jongbinnenmaas.nl met daarin de voor- en achternaam van de deelnemer en de leeftijd. Mocht uw kind een dieet/allergie hebben dan horen wij dat ook graag. Vol is echt vol. Betalen kan alleen tijdens de middag contant gedaan worden. Voor vragen kunt u contact opnemen via 088-7308967

Deelname is op eigen risico.