KokkeRel – ’t Land van Wale

  • wo 01 mrt 14:00 - 16:00
  • Restaurant 't Land van Wale, Hofweg 1 in Heinenoord
  • entree 7,50
Woensdag 1 maart organiseert Welzijn Hoeksche Waard in samenwerking met restaurant ’t Land van Wale een KokkeRel middag. Om 14:00 gaan we beginnen en zal Chefkok Jeroen van der Sluis uitleggen wat er gemaakt gaat worden. Met verse lokale producten gaat ieder voor zich het gerecht maken. Als ze klaar zijn om afgebakken te worden, dan gaan we spelletjes doen en/of iets creatiefs maken. Zodra de Chefkok alle creaties klaar heeft in de keuken, worden deze gezamenlijk opgepeuzeld. De middag is om 16:00 afgelopen.
Deelname aan de KokkeRel kost 7,50 (dit is inclusief het materiaal en siroop). Inschrijven kan door een mail te sturen naar info@jongbinnenmaas.nl met daarin de voor- en achternaam van de deelnemer en de leeftijd. Mocht uw kind een dieet/allergie hebben dan horen wij dat ook graag. Er is plek voor 15 kinderen en vol is echt vol. Betalen kan alleen tijdens de middag contant gedaan worden. Voor vragen kunt u contact opnemen via 088-7308967.
Indien de middag goed bezocht is zal KokkeRel in mei verder opgepakt worden. De KokkeRel middag wordt dan uitgebreid met een bezoek aan lokale leveranciers. We willen de kinderen bewust(er) maken van waar de producten vandaan komen. Mocht u hiervan op de hoogte gehouden willen worden, dan kunt u dit aangeven via info@jongbinnenmaas.nl
Deelname is op eigen risico.