Maasrock

  • za 15 okt 19.00-01.00
  • Drie Lelies, Narvikstraat 1 Puttershoek
  • entree 10 Euro

Pas op; De dertiende editie van Maasrock komt eraan!

In de Drie Lelies in Puttershoek vindt op zaterdag 15 oktober de dertiende editie van Maasrock plaats. Het organisatieteam bestaande uit jonge rockers en punkers uit Binnenmaas en het jongerenwerk Binnenmaas van Welzijn Hoeksche Waard is er weer in geslaagd om een mokerharde line up neer te zetten.

De mannen van powertrio Super Villain trappen de avond af. Zij hebben totaal verschillende achtergronden maar 1 gezamenlijk muzikaal doel: harde rock. Zij zorgen dat je gelijk in de Maasrockstemming bent. De metalcore van Crown Cold is zo vastbesloten en vol energie dat er aan de pit geen ontkomen aan is. DieselBurner is een aard-verschuivende en vuurspuwende rock band. Deze twee gasten maken lawaai voor 20! Harde riffs, beukende bassen, straffe roffels en veel gekrijs? Dan weten we dat Kezus Krijst op het podium staat. De Nederpunk uit de omgeving Rotterdam. Komt het horen dan! Cenobites, de psychobillyband uit Rotterdam heeft al de hele wereld gezien. Dat kan ook niet anders met hun legendarische cenodemonic sound. De rauwe mix van punk en psycobilly wordt via je gehoorgang je aderen ingepompt. De afsluitende band voor Maasrock is The Forbidden Wizards met zijn stevig Punkrepertoire zorgen zij dat jij je allerlaatste energie nog even in de pit kan gooien.

De hele avond wordt aan elkaar geschreeuwd door onze eigen rockpresentatrice; Puppi. Zij is de meest beruchte Rock ´n Roll vrouw van Rotterdam en omstreken. Omdat het de dertiende editie is kan een vleugje magie niet ontbreken, daarom komt de meest geweldige en gezelligste goochelaar van de Hoeksche Waard, David Kruijf, een paar uurtjes het publiek vermaken met zijn magische tricks dat iedereen zal doen verbazen.

Natuurlijk ben je hier bij! Maasrock begint om 19.00 uur en zal tot ongeveer 01.00 uur duren. Entreekosten van 10 euro betaal je bij binnenkomst. Er zijn van te voren geen kaartjes te reserveren. Het rockfestival vindt plaats in De Drie Lelies, Narvikstraat 1 in Puttershoek. Voor meer informatie kijk op HIER of like de Maasrock facebookpagina.

Maasrock