Maasrock 2015

  • za 17 okt 19.00-01.00
  • Drie Lelies, Narvikstraat 1 in Puttershoek
  • entree 10 euro

Maasrock 2015

 

We tellen af! Op zaterdag 17 oktober vindt HET grootste rock festival van de Hoeksche Waard: Maasrock 2015 plaats . Dit wordt georganiseerd door het jongerenwerk van Welzijn Hoeksche Waard en een groep enthousiaste rockers en punkers uit Binnenmaas! Ook dit jaar bestaat de avond weer uit vette bands met de diversiteit van verschillende rockgenre’s. Denk aan sub rock, punkrock, ska, rockabilly, hardcore en Nederlandstalige Rock en Roll. Wederom is Maasrock in de Drie Lelies, Narvikstraat 1 in Puttershoek. De avond begint om 19.00 uur en zal rond 01.00 uur afgelopen zijn.

Subrockers trapt om 19.00 uur af op Maasrock . Hoe noem je nou een band die niet bang is om welke stijl van subculturele gitaar fenomenen dan ook te pakken en die samen tot een solide geluid te brengen? Juist: SUBROCKERS! En SUB ROCK is wat ze spelen!

Bij de 4 mannen van The Heart Monitors komt de punk uit hun tenen, stoom uit hun oren en herrie uit hun keel. Deze lokale band is bij veel Hoeksche punkers een begrip. Hang ons maar aan de hart monitor na dit beukende optreden.

LAF is een echte Nederlandstalige Rock & Roll band uit Rotterdam. Zij spelen Rock & Roll met lekkere Rotterdamse directheid, niet lullen maar rocken!

Na een aantal jaar hebben we weer Psycho/Rockabilly op Maasrock. Zet je kuif in het vet en laat je bakkenbaarden staan. De band Frantic Vermin die al wat jaren meedraait in binnen- en buitenland speelt traditionele psychobilly met een frisse bries.

 From The Heart bestaat uit 4 ruige mannen met hun roots in de Hoeksche Waard. Ze zijn inmiddels onmisbaar op het Maasrockpodium en een groot voorbeeld voor beginnende lokale bands. Deze editie hebben zij een verrassing in petto voor alle trouwe fans. From The Heart staat garant voor een goede pit!

De ska en reggae coverband Peen is in 2006 ontstaan en bestaat uit 10 geweldige muzikanten. Peen heeft de finale van de Clash of the Coverbands gehaald en kwam daardoor in 013, poppodium in Tilburg te staan en in beroemde Paradiso te Amsterdam. Ze zetten Maasrock op zijn kop, zoals de zanger Barry altijd zegt: Lekkûh Spelûûûûh!

Het feest gaat door, want tussen de bandwissels zorgt de huisDJ in de foyer bij de bar voor muziek en gezelligheid!

In de buitenruimte hebben we de graffiti wall. Hier maken lokale graffiti kunstenaars hele vette kunstwerken. Kom ze bewonderen in actie.

Even concreet; Maasrock 2015 zaterdag 17 oktober vanaf 19.00 uur in de Drie Lelies, Puttershoek.

Entree 10,- Voor meer informatie kijk op maasrock.nl of op facebook.com/maasrock.