MoonLight Swim 2018

  • vr 29 jun 19:30 - 23:00
  • Recreatieoord Binnenmaas, Mijnsheerenland
  • entree 5 euro

VERPLAATST naar 29 JUNI.
I.v.m. de weersverwachtingen van komende vrijdag (15 graden, windkracht 5) is er besloten om de MoonLight Swim een week te verplaatsen, naar vrijdagavond 29 juni.
De weersverwachtingen zien er dan mooi uit met 26 graden !!!

Jong & Oud, papa/mama’s, opa/oma’s, gezellig met de hele familie en vrienden op een zomerse avond genieten van een verfrissende duik met sfeervolle beats en ondergaande zon. Kom samen op vrijdagavond 29 juni wanneer Jong Hoeksche Waard en de combinatiefunctionarissen van Welzijn Hoeksche Waard i.s.m. Recreatieoord Binnenmaas een Moonlight Swim organiseert. Tijdens deze avond zal het recreatieoord worden omgedoopt tot een gezellig muzikaal waterfestijn onder de sterrenhemel met de vetste beats van DJ Danzz.

Het zwembad opent zijn deuren om 19.30 uur en om 23.00 uur zal er met de ondergaande zon een einde komen aan deze sfeervolle avond. Entreekosten bedragen 5 euro p.p. Uiteraard is het mogelijk om deze avond een lekker drankje en ander lekkers te verkrijgen. Iedereen, jong en oud is welkom, mits in het bezit van minimaal zwemdiploma A & B.

Dit is een speciale openstelling van het recreatieoord en daarom zijn abonnementen, badenkaarten en andere toegangsbewijzen deze avond niet geldig! We hopen natuurlijk op een zwoele zomeravond, maar bij een slechte of gevaarlijke weersvoorspelling, kan het zijn dat deze activiteit word afgelast. Hou daarom onze informatie kanalen in de gaten en ‘like’ ons op Facebook om niets te missen.

Meer informatie op jonghoekschewaard.dev.slik.eu, via info@jonghoekschewaard.dev.slik.eu of 088-730 89 60