Moonlight Swim 2019

  • vr 05 jul 19:00-22:30
  • Recreatieoord Binnenmaas
  • entree 6 euro

Vrijdagavond 5 juli organiseert Jong Hoeksche Waard i.s.m. Recreatieoord Binnenmaas wederom het jaarlijks feestje, de Moonlight Swim. Tijdens deze avond zal het Recreatieoord worden omgedoopt tot een gezellig muzikaal waterfestijn onder de sterrenhemel met de vetste beats van DJ Danzz en het nieuwe party duo Booty Shakers.

Het zwembad opent zijn deuren om 19.00 uur en om 22.30 uur zal er met de ondergaande zon een einde komen aan deze sfeervolle avond. Entreekosten bedragen 6 euro p.p. Uiteraard is het mogelijk om deze avond een lekker drankje en ander lekkers te verkrijgen. Deze editie zal er ook een foodtruck zijn voor een lekkere warme snack. Iedereen, jong en oud is welkom, mits in het bezit van minimaal zwemdiploma A & B.

Dit is een speciale openstelling van het recreatieoord en daarom zijn abonnementen, badenkaarten en andere toegangsbewijzen deze avond niet geldig! We hopen natuurlijk op een zwoele zomeravond, maar bij lage temperaturen en slechte of gevaarlijke weersvoorspelling, kan het zijn dat deze activiteit word afgelast. Houd daarom onze online kanalen goed in de gaten voor de laatste updates.

Meer informatie op jonghoekschewaard.dev.slik.eu, via info@jonghoekschewaard.dev.slik.eu of 088-730 89 60