NL Doet – opruimen/opknappen Klep

  • vr 20 mrt 14.00 tot 22.00 uur
  • JC de Klep, Strijen
  • entree Free

Het Oranje Fonds organiseert op 20 en 21 maart 2015, samen met duizenden organisaties in het land, NLdoet; de grootste vrijwilligersactie van Nederland. NLdoet zet vrijwillige inzet in de spotlights en stimuleert iedereen om een dag(deel) de handen uit de mouwen te steken. Ook wij doen mee ; “ Groot onderhoud in JC de Klep”.

Op vrijdag de 20e maart willen wij, graag samen met jullie, aan de slag gaan in de Klep met NL doet. Het idee is om (we redden het niet alleen op de 20e), de komende maanden aan de slag te gaan met het opknappen en opruimen van de Klep. Oftewel uitzoeken, puinruimen en schuren, verven en schilderen. Iedereen is van harte welkom om mee te doen en aan te sluiten. Alle vrijwilligers, maar ook de jeugd (vanaf groep 8) en andere mensen die graag deze dag de handen uit de mouwen willen steken. De komende periode,  meestal op woensdagavonden en vrijdagavonden, zullen we (alvast) aan de slag gaan met opruimen en in etappes gaan schuren en schilderen. De ene keer met z’n 2-en de andere keer met meerdere. Wil je mee komen helpen op een of meerdere avonden,  graag. We kunnen het niet alleen en kunnen alle hulp goed gebruiken!  Mocht er iemand op andere momenten een gaatje en zin hebben om iets te doen,  altijd welkom! We kijken dan even of we iets kunnen organiseren mbt open, sleutel enz. 

Reserveer deze middag en avond alvast in je agenda.  Wij hopen natuurlijk van harte dat jullie op de 20e  (een dagdeel) maar ook op andere momenten mee komen helpen. We zullen  in de middag rond een uur of 14.00 aftrappen en zullen rond de klok van 22.00 uur een einde eraan maken (voor die dag). Uiteraard word er gezorgd voor een voor een hapje rond etenstijd voor de hardwerkende klussers. Wij horen graag wie er meedoet, waarvoor dank alvast. Nieuwe vrijwilligers (ook)  graag aanmelden via de site van NLdoet ivm de voorwaarden. Dus nodig vrienden, familie, buren en kennissen uit om mee te helpen met klussen @de Klep!