NLdoet – Joeno

  • vr 03 mrt 19:30 - 22:30
  • Joeno, Tienvoet 2a in Heinenoord
  • entree Gratis!

Zaterdag 11 maart staat NLdoet gepland en gaan we aan de slag om de entree van Joeno op te fleuren. Samen met jongeren is er een plan gemaakt om het afdak te voorzien van schuttingen aan de achterkant en zijkant, zodat het niet zo’n tochtgat is. De schuttingdelen worden opgefleurd door de jongeren met verf, graffiti en andere creatieve middelen. Daarnaast staan er nog wat klusjes op de planning, zoals het plaatsen van een buitenlamp en het dichten van gaten in de binnenmuren.

Op vrijdag 3 en 10 maart gaan we beginnen met de voorbereidingen, zodat we 11 maart een vliegende start kunnen maken. Het uitmeten van de schuttingdelen en het maken van een ontwerp staan dan op de planning. Ook willen we stencils gaan maken om met behulp van een hogedrukspuit ook het terras rondom het jongerencentrum te versieren.

Op alle dagen mag je gratis aansluiten om mee te denken/helpen! Vrijdag 3 en 10 maart gaan we vanaf 19:30 aan de slag en op zaterdag 11 maart starten we om 11:00 en zullen rond 16:00 alles afronden. Op de zaterdag regelen wij een lekker lunch, klusspullen, etc. Trek wel oude kleding aan! Opgeven kan door HIER te klikken!

Toch nog vragen? Neem dan contact op met het jongerenwerk via 088-7308967, WhatsApp ons op 06-82445067 of stuur een mail naar info@jongbinnenmaas.nl