Oud-BeijerLaN 2018

  • za 16 jun 0.00 - 24.00
  • JC Bij Frits, Oud-Beijerland
  • entree zie info

Oud-BeijerLaN is een ‘indoor gaming event’ voor iedereen vanaf 12 jaar. Iedereen neemt zijn/haar eigen PC of console + scherm (bv PS3) mee. Het kan ook leuk zijn om je DS mee te nemen.
D.m.v. een Local Area Network (LAN) worden deze aan elkaar gekoppeld.
Gedurende het gehele weekend worden er verschillende games tegen elkaar gespeeld, d.m.v. compo’s. Hier kun je jezelf voor inschrijven tijdens het weekend.
Ondertussen houdt de organisatie zich bezig met het goed en gezellig verlopen van het evenement en zullen de deelnemers helpen met hun computer problemen waar het nodig is.
Oud-BeijerLaN is voor iedereen vanaf 12 jaar.
Echter voor de nachtelijke uren, van 22.00 tot 8.00 uur, geldt een minimale leeftijd van 16 jaar.
Oud-BeijerLaN start op vrijdag 15 juni 19:00 uur en duurt tot zondag 17 juni 16.00 uur. Na 23.30 uur is het niet meer mogelijk om op de LaN binnen te komen, vertrekken kan wel. Bezoekers, die niet komen om te gamen, zijn welkom tot 0.30 uur op beide dagen.

Kosten:
1 dag € 6,00
2 dagen € 10,00
Bezoekerstarief (dan mag je niet deelnemen aan compo’s een geen eigen pc of console neer zetten): € 2,00. Je kunt je inschrijven bij JC Bij Frits.
Of via de mail: info@jongbeijerland.nl

Van te voren inschrijven is niet verplicht maar zorgt wel voor zekerheid van een plekje.
Locatie:
JC Bij Frits
Steenenstraat 24 (achterzijde Lindenhoeve)
3262 JM Oud-Beijerland

De Catering:
Uiteraard zal er een catering aanwezig zijn die fulltime voor de nodige snacks en drinken zorgen. Zoals : frisdrank, licht alcoholische drank ( onder de 18 nog even niet 😉 ) en tosti’s. Als je vegetariër bent, neem dan je eigen eten mee. We hebben namelijk niet altijd alles op voorraad.
Voor de alcoholische dranken zal er een bandjes-systeem zijn en er wordt alleen geschonken tussen 22.00 uur en 8.00 uur.
’s ochtends en ’s avonds zal voor ontbijt en avondeten gezorgd worden. Dit is echter wel voor eigen rekening.
Het is niet toegestaan eigen alcoholistische dranken mee te nemen.
Ook is het niet toegestaan om buiten alcoholische dranken te nuttigen.

Slapen:
Voor de mensen die moe worden en het even niet meer aankunnen is er de mogelijkheid om een slaaptent te plaatsen in de tuin van het JC Bij Frits om een oogje dicht te kunnen doen. Ook komt er een grote bungalow tent te staan, waarin je je slaapplekje kunt inrichten.
Thuis slapen kan uiteraard ook. Er is te allen tijde toezicht op jouw eigendommen. Het achterlaten van jou eigendommen is wel geheel op eigen risico!

Games:
Er zullen verschillende games worden gespeeld. Dit ligt er helemaal aan wat mensen willen.
Van Fifa tot League of Legends.
De organisatie zal middels Facebook bekend maken, welke games gespeeld gaan worden, zodat een ieder deze voorafgaand aan het weekend alvast kan downloaden op zijn/haar pc.
Het zal variëren van de oudere spellen tot de aller nieuwste.
De organisatie is tijdens de Oud-BeijerLaN niet verantwoordelijk voor andermans eigendommen. Het meenemen van je eigen PC of console dus wel op eigen risico.

De medewerkers van de Oud-BeijerLaN kijken er weer naar uit!
Helaas weten wij lang niet alle geintresserde te bereiken. Ken je iemand uit de buurt die dit mogelijk leuk vind. Nodig ze gewoon uit!
Nogmaals, iedereen vanaf 12 jaar is welkom!