Oud-BeijerLaN 9.0

  • vr 08 jul 18.00 - 0.00
  • JC Bij Frits, Oud-Beijerland
  • entree 10 euro (hele weekend)

In het weekend van 8 t/m 10 juli zal de volgende Oud-BeijerLaN weer gaan plaatsvinden in JC Bij Frits.

Over Oud-BeijerLaN:
Oud-BeijerLaN is een ‘indoor gaming event’. Iedereen neemt zijn (of haar:) eigen PC of consoles en eigen scherm mee. D.m.v. een Local Area Network (LAN) worden deze aan elkaar gekoppeld. Gedurende het gehele weekend worden er verschillende games tegen elkaar gespeeld, d.m.v. compo’s. Hier kun je jezelf voor inschrijven tijdens het weekend. Dit allemaal natuurlijk met wat achtergrond muziek en films op een beamer!. Ook is er gelegenheid om de PC even te vergeten en lekker wat te gaan ‘chillen’. Ondertussen houdt de organisatie zich bezig met het goed en gezellig verlopen van het evenement en zullen de deelnemers helpen met hun computer problemen waar het nodig is.

Oud-BeijerLaN is voor iedereen vanaf 12 jaar. Echter voor de nachtelijke uren, van 22.00 tot 8.00 uur, geldt een minimale leeftijd van 16 jaar.

Opening / sluiting:
Oud-BeijerLaN start op vrijdag 8 juli om 18:00 uur en duurt tot zondag 10 juli om 16.00 uur. Na 23.30 uur is het niet meer mogelijk om op de LaN binnen te komen, vertrekken kan wel. Bezoekers, die niet komen om te gamen, zijn welkom tot 1.30 uur op beide dagen.

Entree
1 dag € 6,00
2 dagen € 10,00

Bezoekerstarief: € 2,00 per dag (exclusief deelname aan compo’s)

Inschrijven:
Je kunt je inschrijven bij JC Bij Frits, Steenenstraat 24 te Oud-Beijerland (achterzijde Lindenhoeve).
Je kunt ook mailen naar info@jong-beijerland.nl

Locatie:
JC Bij Frits
Steenenstraat 24
3262 JM Oud-Beijerland

De Catering:
Uiteraard zal er een catering aanwezig zijn die fulltime voor de nodige snacks en drinken zorgen. Zoals : frisdrank, licht alcoholische drank ( onder de 18 nog even niet 😉 ), tosti’s, hamburgers en magnetronvoedsel. Voor de alcoholische dranken zal er een bandjes systeem zijn en deze worden alleen geschonken tussen 22.00 uur en 8.00 uur. ‘s ochtends en ‘s avonds zal voor ontbijt en avondeten gezorgd worden. Dit is echter wel voor eigen rekening. Het is niet toegestaan eigen alcoholistische dranken mee te nemen.

Ook is het niet toegestaan om buiten alcoholische dranken te nuttigen.

Slapen:
Voor de mensen die moe worden en het even niet meer aankunnen is er de mogelijkheid om een slaaptent te plaatsen in de tuin van het JC Bij Frits om een oogje dicht te kunnen doen. Ook komt er een grote bungalow tent te staan, waarin je je slaapplekje kunt inrichten. Thuis slapen kan uiteraard ook. Er is te allen tijde toezicht op jouw eigendommen.

Games:
Er zullen verschillende games worden gespeeld. Dit ligt er helemaal aan wat mensen willen. De organisatie zal zelf een aantal servers draaien om in ieder geval de hele nacht door de populairste games te kunnen spelen. Het zal variëren van de oudere spellen tot de aller nieuwste.

De organisatie is tijdens de Oud-BeijerLaN niet verantwoordelijk voor andermans eigendommen. Het meenemen van je eigen PC of console en schermen geschiet dus wel op eigen risico.