Quartelrock meets Klep Those Hands

  • za 07 mrt 21.00 - 00.00
  • Question, Mijnsheerenland
  • entree 2 euro

Onder de naam Quartel organiseert Welzijn Hoeksche Waard vanaf maart 2015 in samenwerking met jongeren uit Binnenmaas wederom elk kwartaal een bandavond in jongerencentrum Question in Mijnsheerenland – Laan van Westmolen 119. Vier avonden betreden drie of vier talentvolle bands het fonkelnieuwe podium van jongerencentrum Question. En deze keer ism de vrijwilligers uit Strijen, en hun bandavond van de Klep; “Klep those hands”.

Quartel is, zoals de naam doet vermoeden, een kwartaallijkse bandavond waar drie bands uit de Hoeksche Waard en omgeving een optreden geven. De bedoeling van deze avond is om lokaal talent de kans te geven.

Dat kunnen beginnende bands zijn die voor het eerst optreden, of ervaren rotten die weten hoe het is om een zaal op z’n kop te zetten. Met optredens van Sticknaats, Re-Flect, Speakerpunch en Black Water.

Quartelrock: zaterdag 7 maart in jongerencentrum Question Laan van Westmolen 119 in Mijnsheerenland. Start 21.00 uur, entrée 2, – euro. Quartel wordt georganiseerd voor en door jongeren onder begeleiding van Welzijn Hoeksche Waard.

Vragen of aanmeldingen? Neem contact op met de Welzijn Hoeksche Waard via 088-7308900.