Serious Swap voor Serious Request

  • vr 15 dec 19:00-21:00
  • Kerstmarkt, Oud-Beijerland (Oude Raadhuis)
  • entree Gratis (tenzij je wat wilt kopen voor het goede doel)

Wat is een Serious Swap?
Serious Swap is een ruilspel, ook wel ‘theezakjesrace’ genoemd. Van een theezakje/sleutelhanger naar een Ferrari, lukt jou dat? De geruilde items/diensten worden geveild door een heuse veilingmeester op vrijdag 15 december tijdens de kerstmarkt in Oud-Beijerland. De opbrengst gaat naar 3FM Serious Request.

Wat is Serious Request?
Serious Request is een samenwerking tussen het Rode Kruis en NPO 3FM. Elk jaar is er een stille ramp waar geld voor ingezameld wordt en dit jaar is dat om verscheurde families weer bij elkaar te brengen. Wereldwijd zijn meer dan vier miljoen familieleden elkaar kwijt door een ramp of conflict. Met de opbrengst van 3FM Serious Request sporen Rode Kruis-hulpverleners vermiste kinderen op, herstellen ze het contact met hun familie en brengen ze hen weer thuis.

Veiling van de opgehaalde spullen!
Alle spullen of diensten die zijn opgehaald met Serious Swap worden tijdens de Kerstmarkt in Oud-Beijerland geveild door een echte veilmeester. Al het geld dat we daarmee ophalen gaan naar het goede doel Serious Request. De veiling vindt plaats in de pauzes van het zangkoor op de trappen van het Oude Raadhuis.