Serious Swap voor Serious Request

  • do 30 nov 12:00-22:00
  • Jongerencentrum Bij Frits, Oud-Beijerland
  • entree 2 euro

Inschrijven hoe doe ik dat?
Tijdens de uitreiking van het Jeugdlintje op 24-11-2017 19:00u-22:00u in Avontura in Oud-Beijerland kan je, je inschrijven voor Serious Swap. Kan je niet op deze avond? Geen probleem! Van die datum kan je, je op woensdag t/m vrijdag 12:00u-22:00u altijd inschrijven bij Jongerencentrum Bij Frits! Let op je kan ruilen tot vrijdag 8 december, 8 december moet je laatste ruilitem/dienst ingeleverd zijn bij Jongerencentrum Bij Frits. Ohja, inschrijven kost € 2,- (dit bedrag maken wij direct over naar Serious Request).

Wat is een Serious Swap?
Serious Swap is een ruilspel, ook wel ‘theezakjesrace’ genoemd. Van een theezakje/sleutelhanger naar een Ferrari, lukt jou dat? De geruilde items/diensten worden geveild door een heuse veilingmeester op vrijdag 15 december tijdens de kerstmarkt in Oud-Beijerland. De opbrengst gaat naar 3FM Serious Request

Wat is Serious Request?
Serious Request is een samenwerking tussen het Rode Kruis en NPO 3FM. Elk jaar is er een stille ramp waar geld voor ingezameld wordt en dit jaar is dat om verscheurde families weer bij elkaar te brengen. Wereldwijd zijn meer dan vier miljoen familieleden elkaar kwijt door een ramp of conflict. Met de opbrengst van 3FM Serious Request sporen Rode Kruis-hulpverleners vermiste kinderen op, herstellen ze het contact met hun familie en brengen ze hen weer thuis.

Eerlijkheid hoog in het vaandel!
Na inschrijving ontvang je een Rode Kruis stappenteller, dit is het startitem om te gaan ruilen. Natuurlijk krijg je ook een legitimatiekaartje met daarop kort de uitleg van de actie en een handtekening van Welzijn Hoeksche Waard en het Rode Kruis, dit kun je laten zien wanneer je gaat ruilen. We gaan er vanuit dat je elke ruil deelt via what’s app en dat je daarnaast eerlijk je laatste ruilitem op vrijdag 8 december bij jongerencentrum Bij Frits in komt leveren.

Wij dagen jou uit: van een stappenteller naar een Ferrari, lukt jou dat?!