Skatefest 2016

  • zo 18 sep 12:30-17:30
  • Skatebaan, Sportlaan 6a, Puttershoek
  • entree 5 euro
Zondag 18 september is het skate event van Binnenmaas! Op de skatebaan aan de Sportlaan 6 in Puttershoek is de jaarlijkse skatewedstrijd: Skatefest.

Het Skatefest wordt georganiseerd door jongeren samen met het jongerenwerk van Welzijn Hoeksche Waard voor Skateboarders en inlineskaters. Het inschrijven voor deelname kan op zondag 18 september t/m 13.00 uur bij de jurytafel en de kosten zijn 5,-. Om 13.00 uur gaan we beginnen met een jamsessie, gevolgd door Rock the Box, Best Trick, Rock The Funbox en we eindeigen met een Best Slam. Bij alle onderdelen is er een onderscheid tussen amateur en pro skaters.

Prijzen worden dit jaar gesponsord door SkateStore.nl, RSI Rotterdam en Skateland en bestaan uit een board, trucks, wheels, griptape, wax, cadeaubonnen, vrijkaarten en dinerpassen. Mooie prijzen om je beste tricks uit de kast te halen tijdens Skatefest 2016. Ook dit jaar staat de BBQ weer aan en worden de beste hamburgers gebakken van Binnenmaas. De broodjes hamburgers worden gesponsord door de Plus Hans Bogaerts in Mijnsheerenland.

Kom op zondag 18 september naar de Sportlaan 6 in Puttershoek om alle sportieve jongeren en aanstormend talent van Binnenmaas aan te moedigen. Voor meer informatie kijk op jonghoekschewaard.dev.slik.eu of bel naar Welzijn Hoeksche Waard 088 7308900