Skatetrip – Area 51 (Eindhoven)

  • vr 06 mei 14:45 - 22:30
  • Skatepark Area 51 in Eindhoven
  • entree 13 euro

Vrijdag 6 mei gaan we op bezoek bij de skatebaan van Eindhoven, Area 51. In overleg met de vrijwilligers van Skatefest is het park uitgekozen. Het park heeft een oppervlakte van 3.000 m2 met verschillende toestellen. Met de mu-bowl, street en miniramp is er de mogelijkheid om als beginnende, maar ook ervaren skater je kunsten te laten zien. LET OP: de baan is alleen toegankelijk voor skateboarders en inlineskaters!

Om 14:45 verzamelen we bij jongerencentrum Joeno in Heinenoord. Vanuit daar vertrekken we met auto’s naar Eindhoven. Deelname aan de skatetrip kost 13 euro, dit is inclusief het vervoer en de entree. Het skatepark heeft een horecagelegenheid waar je een hapje en een drankje kan kopen. Om 21:00 vertrekken we weer en als alles volgens planning verloopt, zijn we rond 22:00 a 22:30 weer terug in Heinenoord. Het meenemen van alcoholische drank en/of (soft) drugs is niet toegestaan.

Geef je wel even van te voren op, zodat we genoeg vervoer hebben om iedereen mee te nemen. Aanmelden kan tot en met woensdag 4 mei, door een mail te sturen naar info@jongbinnenmaas.nl of te bellen naar 088-7308967. Mocht je eventueel willen rijden dan horen we dat ook graag, je ontvangt hiervoor kilometervergoeding.