Social media voorlichting Burg. van Bommelschool

  • do 02 feb 19:00 - 20:30
  • Burgemeester van Bommelschool, Van Galenstraat 9 in Heinenoord
  • entree Gratis

Sociale media als Facebook, Instagram en WhatsApp zijn niet meer weg te denken uit het dagelijks leven. Heel handig voor wie snel contact wil leggen, entertainment zoekt of op zoek is naar nieuws dat aansluit bij zijn of haar belevingswereld. Omdat sociale media niet alleen goede kanten maar ook minder goede kanten heeft, is er donderdag 2 februari om 19.00 uur een ouder-kind avond op de Burgemeester Van Bommelschool te Heinenoord.

Vanuit de Overbrugging coach Sandra Hol, mediacoaches Kira Youhat en Hetty van der Weijden van de Bibliotheek Hoeksche Waard en jongerenwerker Charlene Biesheuvel van Welzijn Hoeksche Waard, bieden zij op de Burgemeester Van Bommelschool een interactieve avond over het gebruik en misbruik van social media aan.

Alle ouders, verzorgers, opa’s, oma’s en andere belangstellenden zijn welkom op de Burgemeester Van Bommelschool.

Het eerste deel van de avond bestaat uit: aan de volwassenen informatie geven over wat er allemaal mogelijk is op het gebied van social media. De kinderen hebben apart met elkaar een gesprek over wat zij doen met social media en waar zij voor uit moeten kijken. Het tweede deel van avond spreken ouders en kinderen samen over gebeurtenissen uit de sociale media en hoe daar mee om te gaan.

Het is van belang dat geïnteresseerden zich tot 23 januari aanmelden via info@bommelschool.nl of door te bellen naar 0186-603130. Het adres van de school is Van Galenstraat 9 in Heinenoord.