Splash Battle 2.0

  • vr 19 aug 19:30 - 22:30
  • Recreatieoord Binnenmaas
  • entree 10 euro

Splash Battle 2.0 en avond zwemmen

Vrijdag 19 augustus is de tweede editie van de Splash Battle. Na het succes van de eerste editie kon een vervolg niet uitblijven. Splash Battle 2.0 pakt groter uit met naast de stormbaan op het water ook iets heel speciaals op de ligweide. Wij presenteren jullie de sweeper, bekend van Wipe-Out. Wie kan het langst blijven staan en wie sweept er als eerste van af. Daarnaast creëren wij ook een zeephelling, dus neem je opblaaskrokodil mee en ga als een raket naar beneden of gewoon als Pi-Air.
onderdelen
Uiteraard is het mogelijk om wat lekkers te verkrijgen, onder meer de bekende Twisto zal aanwezig zijn, en de DJ zorgt voor een lekker sfeertje met heerlijke beats.

Van 19:30 tot 22:30 kan je vrij zwemmen en gebruikmaken van de onderdelen tussen de Splash Battle door. Deelnemende teams worden omgeroepen voor de Splash Battle. Entree is 10,- incl. 1 consumptiebon. Voor de stormbaan op het water geld minimaal A en B diploma. Een team bestaat uit minimaal 4 en maximaal 6 deelnemers.

Teams kunnen zich opgeven via info@jongbinnenmaas.nl. Ook voor individuele inschrijving is er ruimte en wordt er op de avond zelf een team gemaakt. Op jonghoekschewaard.dev.slik.eu vind je meer informatie en voor het aanmelden van een Splash Battle team. Let op, vol is vol!

* Deelname aan deze activiteit is op eigen risico