Spooktocht Strijen

  • za 05 nov 20.00 uur - 24.00 uur
  • Strijen
  • entree vanaf 3 euro bij voor inschrijving

Een griezelige spooktocht door het bos van Strijen! Ontrafel jij het mysterie?! Ga samen met je vrienden op pad en ontmoet op jullie tocht allerlei vreemde, rare en ook enge figuren. Er worden groepen gemaakt, op leeftijd. De jongste kinderen starten als eerste. Vanaf 9 jaar verzamelen om 20.00 uur. Iedereen vanaf 12 jaar (en durft mag) meedoen met de 2e ronde en verzamelen om 21.30 uur. Zij lopen, mits toestemming, in groepjes zonder begeleiding.

Je gaat niet alleen op pad, maar in groepjes onderverdeeld in leeftijdscategorieën. De tocht zal ook worden aangepast op leeftijd. Maar is zeker niet bedoeld voor bange types! Desgewenst mag/kan een ouder/ verzorger (18+) aansluiten voor de begeleiding. Je mag verkleed meedoen, maar het hoeft niet!Het inschrijfgeld bedraagt € 3,00 als je je voor voor 3 november inschrijft en € 5,00 per deelnemer na 3 november. Inschrijven via info@jongstrijen.nl o.v.v. Naam, noodnummer en geb. datum. Vermeld a.u.b. ook even of er iemand mee loopt ter begeleiding.

De inschatting is dat de jongste kinderen allemaal om 22.00 uur weer kunnen worden opgehaald. De tocht begint en eindigt bij de Klep. Afhankelijk van het aantal deelnemers kan deze activiteit dan voor de oudste deelnemers, vanaf 12 jaar, tot uiterlijk 24.00 uur duren. Hierover kunnen wij op de avond zelf een betere inschatting geven.

Voor meer informatie en aanmelding jonghoekschewaard.dev.slik.eu of mail naar info@jongstrijen of bel naar Welzijn Hoeksche Waard 088-7308960