Sportinstuif

  • wo 23 dec 12.00 tot 16.00 uur
  • Sportcentrum Laco, Strijen
  • entree 5 euro

Lekker sportief bezig zijn in de kerstvakantie! Kom dan ook naar de Winter Sportinstuif in sportcentrum Laco! De combinatiefunctionarissen van Welzijn Hoeksche Waard organiseren ism met de Strijensche Golfclub en Laco sportcentrum een sportinstuif. Op woensdag 23 december van 12.00 tot 16.00 uur.

Vanaf 11.45 tot 12.00 uur kunnen de deelnemers zich aanmelden in Laco bij de combinatiefunctionarissen. Om 12.00 uur starten dan de sportactiviteiten tot 13.30 uur in de sporthal. De combinatiefunctionarissen gaan aan de slag met diverse sport- en spelactiviteiten en er zal een golf-clinic gegeven worden door de Strijensche Golfvereniging.

Van 13.30 uur – 14.00 uur is er een korte pauze en de mogelijkheid tot het lunch en tijd om om te kleden. Er zal ook gezorgd worden voor wat versnaperingen en wat te drinken. Daarna volgt er vanaf 14.00 tot een programma in het zwembad verzorgt door Laco Gymics ism de combinatiefunctionarissen Afsluitend is er nog de mogelijkheid even vrij te zwemmen tot 16.00 uur.

De entree bedraagt 5 euro voor de deelnemers, dat is incl. de deelname en drinken wat lekkers en een eenvoudige lunch. Een deel van de entree gaat naar Laco spieren voor spieren. Deelname is vanaf 8 jaar. De huisregels van Laco mbt het betreden tot de sporthal en het zwembad zijn hierbij van kracht.