Surviving the Island – VOL

  • vr 28 aug 16:30
  • Locatie is geheim!
  • entree 10 euro

Denk jij dat je de Hoeksche Waard kent? Heb jij doorzettingsvermogen? Draai jij je hand niet om voor 2 dagen survivallen? Dan is dit echt wat voor jou! Vrijdag 28 augustus tot en met zaterdag 29 augustus organiseert het jongerenwerk van Welzijn Hoeksche Waard een survival dropping. Vrijdag verzamelen we om 16:30 op een geheime locatie waarna iedere deelnemer een overlevingstas ontvangt. In deze tas zitten de spullen om te slapen, eten, de weg te zoeken, kortom te overleven. Met opdrachten kunnen extra spullen worden verdient die goed gebruikt kunnen worden.

De benodigde spullen voor de overnachting regelen wij, maar zorg zelf wel voor goede (wandel)schoenen, regenpak (bij slecht weer) en eventuele schone kleding. Let op, de minimale leeftijd is 16 jaar!

Op dit moment hebben we 14 deelnemers en kunnen er geen mensen meer mee doen. Mocht je toch mee willen, dan kunnen we je op de reserve lijst zetten. Als er iemand uitvalt, dan kan je alsnog mee doen.

We hebben in totaal plek voor 14 deelnemers! Wil je mee? Geef je dan zo snel mogelijk op via info@jongbinnenmaas.nl of via 0887308967, want VOL = VOL. Stuur in je mail naast je eigen gegevens (naam, leeftijd en telefoonnummer) ook de gegevens mee van de thuisblijvers (naam en telefoonnummer). Voor meer informatie kan je ook terecht via de bovenstaande contactgegevens!