Uitlaatklepfestival & verenigingenmarkt

  • za 04 jun 13.00 uur - 23.30 uur
  • JC de Klep, sportlaan 11 te Strijen
  • entree Gratis, activiteitenkaart € 5,-

Op zaterdag 4 juni organiseert Jong Strijen het Uitlaatklepfestival! Dit festival geeft iedereen de mogelijkheid om te kijken wat er allemaal in en om het jeugd- en jongerencentrum wordt gedaan. Of om gewoon eens binnen te kijken en kennis te maken met de medewerkers. In de middag hebben we een programma voor jong en oud en in de avond hebben we live muziek in de Klep. De opbrengsten van dit festival komen ten goede aan de activiteiten van het jeugd en jongerenwerk

Het middagprogramma is van 13.00 tot 16.30 uur. Met diverse kinder- en jeugdactiviteiten, zoals schminken, springkussen, “Get Him Off”, blikgooien, sjoelen, brandblussen, ritje in een oude Amerikaanse brandweerauto, grabbelton, eierkoek versieren, kakkerlakken race en nog veel meer! Strippenkaart voor deelname aan de kinderactiviteiten kost 5 euro incl. een bekertje siroop.

Een taartbakwedstrijd; Jong en oud kan zijn of haar taart inleveren voor deelname, tussen 13.00 en 13.30 uur. Van 13:30 tot 15:30 kan iedereen (bij aankoop van een drankje) de taarten proeven. Een deskundige jury zal de taarten beoordelen.

Enveloppen trekken om mooie prijzen te winnen, met een winkans van bijna 100%. We hebben schitterende prijzen geschonken gekregen van verschillende winkeliers. 1 envelop kost € 1,- en koop je er 5 dan krijg je de zesde gratis.

En een heuse kakkerlaken race!

Verder is er deze middag een medewerkster van de vrijwilligerscentrale aanwezig voor al je vragen mbt vrijwilligerswerk als de ”vliegende reporter” . En zullen een aantal verenigingen en clubs zich presenteren tijdens de verenigingenmarkt. Ook bij hen zijn er leuke activiteiten te doen.

DJ Bart draait overdag gezellige muziek.

Tijdens het avondprogramma hebben wij live muziek in de Klep. Freeloader, Burning Sensation en Drunken Dolly’s zullen komen optreden. Zaal open om 20. 00 uur. De eerste band zal omstreeks 20.30 uur aftrappen (tot 23.30 uur). Entree 5,- euro ID verplicht.