Zaalvoetbaltoernooi

  • za 09 mei 19.00 - 23.00
  • Sporthal de Boogerd, Oud-Beijerland
  • entree 10 euro per team

Jong-Beijerland organiseert 4de editie van het zaalvoetbal toernooi A-, B- en C-junioren.

Het voetbalseizoen is al bijna afgelopen. Maar maak je niet druk, want Jong-Beijerland organiseert nu voor de vierde keer een zaalvoetbal toernooi. Hierbij worden alle A-, B- en C-junioren uitgenodigd om hieraan deel te nemen.

Dit toernooi vind plaats op zaterdag 9 mei in sporthal De Boogerd. Er zal om 19.00 uur verzameld worden, dus zorg dat je dan aanwezig bent met jouw team. Vervolgens zal er om 19.15 uur afgetrapt worden voor een leuk en gezellig toernooi.

Aan het eind van de avond zal de prijsuitreiking plaats vinden, waarbij elk team sowieso met een prijs naar huis gaat! Tijdens de avond kun je zelf ook eten en drinken kopen aan de bar.

Heb jij ook zin om met jou team mee te doen aan een zaalvoetbal toernooi, schrijf jou team dan snel in. Inschrijven kan in ons jongerencentrum Bij Frits aan de Steenenstraat 24 of mail naar info@jong-beijerland.nl.

Deelname aan het toernooi bedraagt 10 euro per team. Wij zien jullie skills graag op zaterdagavond. Er is voldoende begeleiding aanwezig. Voor meer informatie te vinden via facebook.com/jongbeijerland, 088-7308960 of check onze nieuwe website, jonghoekschewaard.dev.slik.eu.