Zaalvoetbaltoernooi

  • za 27 dec 19.00 - 23.00 uur
  • De Boogerd, Oud-Beijerland

Jong-Beijerland organiseert alweer de 3de editie van het zaalvoetbal toernooi
A-, B- en C-junioren.

Schrijf jou team in voor het zaalvoetbal toernooi van Jong-Beijerland. Op zaterdag 27 december in sporthal De Boogerd zal er om 19:00 afgetrapt worden voor een leuk en gezellig toernooi. Zorg dat je 18:45 aanwezig bent met je team.

Aan het eind van de avond zal er in het horeca gedeelte van de sporthal onder een hapje en een drankje de prijsuitreiking plaats vinden, waarbij elk team sowieso met een prijs naar huis gaat! Tijdens de avond kun je zelf ook eten en drinken kopen aan de bar.

Alle A-, B- en C-junioren worden uitgenodigd om deel te nemen aan ons jaarlijks zaalvoetbal spektakel. Heb jij ook zin om met jou team mee te doen aan een zaalvoetbal toernooi, schrijf jou team dan snel in. Inschrijven kan in ons jongerencentrum Bij Frits aan de Steenenstraat 24 of mail naar info@jong-beijerland.nl.

Deelname aan het toernooi is gratis. Wij zien jullie skills graag op zaterdagavond. Er is voldoende begeleiding aanwezig. Voor meer informatie mail info@jong-beijerland.nl, TEL: 088-7308960 of check www.Facebook.com/JongHoekscheWaard.