Zelfverdediging the Point – Afgelast ! –

  • di 04 okt 19:30 - 20:30
  • Point, Sportlaan 6a in Puttershoek
  • entree 10 euro (voor 4 lessen)

Wegens te weinig aanmelding is de cursus zelfverdediging in the Point afgelast.

De cursus zelfverdediging in  jongerencentrum Joeno, Heinenoord gaat op dinsdag 8 november van start, opgeven kan nog via info@jongbinnenmaas.nl

Dinsdag 4 oktober gaan we van start met de zelfverdediging in the Point, Puttershoek. De cursus zelfverdediging wordt gegeven door Ali Patty van Taekwondo vereniging Keumgang uit Oud-Beijerland. Ali Patty heeft de 4e Dan en is al meer dan 20 jaar trainer bij Keumgang. De cursus  is voor zowel fysieke als psychische weerbaarheid en het verbeteren van je persoonlijkheid. Door training ontwikkel je zelfvertrouwen, discipline, lichamelijke gezondheid, coördinatie en zelfverdediging. Het is een kunst die niet alleen is weggelegd voor sterke mensen, maar is door iedereen te beoefenen. Mensen bloeien hierdoor op tot mensen die er staan, vol zelfvertrouwen.

De lessen zijn op dinsdag 4, 11, 25 oktober en 1 november van 19:30 tot 20:30. Kinderen vanaf groep 7 zijn harte welkom om mee te doen. Deelname voor deze vier avonden bedraagt in totaal 10 euro. De zelfverdediging wordt gegeven in jongerencentrum the Point in Puttershoek. In de maand november wordt de cursus ook gegeven in jongerencentrum Joeno in Heinenoord.

Let op: aanmelden is verplicht en kan via info@jongbinnenmaas.nl of door te bellen naar 088-7308967. Uiteraard kan je ook even binnen komen lopen tijdens de openstellingen (woensdag 14:00 – 16:00 en vrijdag 19:30 – 22:30) om je aan te melden.