Deze jongerensoos is te vinden in Nieuw-Beijerland vlak bij het pontje en de vrachtwagen parkeerplaats. Deze soos bestaat uit een bar en disco gedeelte. Er is altijd wel wat te doen zoals gamen (ps4 & wii), poolen, darten, airhockey, tafelvoetbal, kaartspelen, gezelschapsspellen, karaoke en natuurlijk je eigen uitgezochte muziek/videoclip luisteren en bekijken op het grote scherm van de beamer. Als je iets wil doen vraag het aan een vrijwilliger van The Hangout.

Elke vrijdagavond zijn wij geopend voor jeugd van 12 tot en met 18 jaar van 19.00 tot 23.00 uur. Zaterdagavond gaan we ook om 19.00 uur open voor jeugd van 8 tot en met 18 jaar en ook dan sluiten wij om 23.00 uur.

Met regelmaat worden er ook speciale avonden/evenementen door de vrijwilligers georganiseerd  zoals b.v. après ski, glow in the dark, karaoke avond, carnaval, bingo, house party, schuim party, formule 1 kijken, bbq-en…etc.  Volg ons op Facebook ”The Hangout” en/of Insta @the_hangout_nbl voor de laatste updates. Ideeën zijn ook altijd welkom.